miércoles, 20 de abril de 2011

Material de la campanya Joves GLTB

Us presentem les altres postals que configuren la campanya de sensibilització Joves GLTB i Jo, tu, nosaltres.

Seguint la línea de la resta de postals, es presenta un grup de joves que parlen de l'orientació sexual. Aquesta defineix cap a on va dirigida l'atracció i el desig sexual i implica a més tota una dimensió psicològica i emocional. Exposa comentaris que fan un noi gai, una noia lesbiana i una noia bisexual.

Es defineix l'homofòbia com la por i el rebuig a les persones homosexuals. Nosaltres, com amics o amigues podem facilitar que acceptin i manifestin lliurement la seva orientació.





Una tercera postal parla de la transsexualitat, situació en què la identitat sexual no es correspon amb el sexe de naixement (sexe biològic). Diferencia transsexualitat d'orientació sexual i exemplifica algunes situacions que poden viure adolescents transsexuals masculins i femenines.

La transfòbia és la discriminació que pateixen les persones trans, això fa que es margini i es tinguin certs estereotips sobre les persones transsexuals.





Les trobareu en punts d'informació juvenil i espais educatius, així com llocs d'oci. Si necessiteu exemplars, poseu-vos en contacte amb nosaltres directament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario