sábado, 28 de junio de 2014

Diferents, Iguals, Nosaltres al Centre Garcilaso

L'Exposició DIFERENTS, IGUALS, NOSALTRES. Adolescents, Identitats i diversitat sexual us espera al Centre Garcilaso des de dissabte dia 28 de juny i fins dissabte dia 11 de juliol!

L'accés és lliure i gratuït però hem organitzat una visita guiada per a dijous dia 3 de juliol a les 19h! Esteu totes i tots convidats!! Aquest dia, després de la visita a l'exposició hi haurà un pica-pica.



Com ja sabeu, l'objectiu de l'exposició és el de sensibilitzar envers la diversitat d'identitats afectives i sexuals i fomentar comportaments igualitaris. Facilitar el desenvolupament de valors, actituds i models relacionals que ajudin a defugir de conductes discriminatòries per raó d'orientació i identitat sexual, prevenir la lesbofòbia, l'homofòbia i la transfòbia. I donar informació per trencar amb els mites i estereotips que encara persisteixen envers el col·lectiu. També difondre els drets del col·lectiu LGTB i recursos per exercir aquests drets!

Al Centre Garcilaso, al barri de la Sagrera, podeu visitar l'exposició des del 28 de juny, dia de l'orgull gai i fins que marxi cap a Terrassa on enguany celebren la primera cursa de l'orgull gai el dia 12 de juliol.

Us hi esperem!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario