miércoles, 26 de mayo de 2010

ELS JOVES PARLEN DE LA SEVA IDENTITAT AFECTIVA I SEXUAL

ELS JOVES PARLEN DE LA SEVA IDENTITAT AFECTIVA I SEXUAL
Projecció del vídeo: Diferents, Iguals, Nosaltres i posterior debat.

DATA: Dijous 10 de Juny a les 19,30h
LLOC: Sala d’actes del COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya)
C/Rocafort, 129 08015 Barcelona
Activitat oberta i gratuïta

El vídeo Diferents, Iguals, Nosaltres forma part del material didàctic Adolescència, Identitats i Diversitat sexual, material destinat a professorat de secundària i altres professionals de l’educació. Aquest material té com a objectiu facilitar estratègies per treballar a les aules i altres espais de formació el desenvolupament afectiu i sexual dels i de les adolescents tenint en compte la diversitat d’identitats sexuals. S’aborden temes com la transsexualitat masculina i femenina, l’orientació sexual i la necessitat d’afavorir conductes de respecte envers la diversitat afectiva i sexual.
El vídeo, Diferents, iguals, nosaltres, està pensat per ser visionat amb l’alumnat i consta de quatre entrevistes fetes a dues noies que tenen com a preferència afectiva i sexual les dones i a dos nois transsexuals masculins. Una vegada realitzada la seva presentació, les persones entrevistades es posicionen respecte a la seva orientació o la seva identitat sexual, explicant què significa per a ells i elles aquesta “etiqueta” (ésser lesbiana o transsexual masculí).

El debat serà dinamitzat per Mónica Timón Herrero, Psicòloga, Presidenta de l’Associació Pandora i membre de la Secció de Dones del COPC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario